Hosterwold villaDeze luxe 7 persoons-villa, vrijstaand met grote tuin aan de rand van het bos op recreatiepark Horsterwold (4 kilometer buiten Zeewolde) is compleet gemeubileerd beschikbaar. 

Het bungalowpark Hosterwold is prachtig en rustig gelegen in het grootste loofhoutbos van West-Europa en heeft onder andere een zwembad (te gebruiken in de maanden juni, juli en augustus) en twee all weather tennisbanen (beide gratis) en Petanque of jeu de boules baan.

Daarnaast zijn er voldoende recreatie mogelijkheden voor ondermeer: fietsen (natuurbeheer fietsroutes), wandelen, golfen, paardrijden, vissen en varen in en om het park.
In het nabijgelegen randmeer kan er gesurft en gezwommen worden.

Vanuit het park zijn de uitvalswegen A1, A2, A27 en A6 goed bereikbaar richting Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Harderwijk, Lelystad, Utrecht, Zwolle.

Voor wat betreft uitstapjes: Dolfinarium, Walibi, de Eemhof (Center Parcs) en Amersfoortse Zoo zijn ook in de nabijgelegen omgeving.

Er is parkeerruimte op het eigen terrein voor meerdere auto'€™s. 

De villa is voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond met badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers met een gedeelde badkamer.

De woning is voorzien van internet en was/droogmachine en afwasmachine.

Huisdieren en roken is NIET toegestaan.